2011. április 7., csütörtök

Köszönet

Ezúton szeretném kifejezni őszinte köszönetemet és hálámat magam és tánccsoportjaim nevében a Galagonya Alapítványnak és az Ökokontroll Környezetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Bt-nek az anyagi segítségükért. A Galagonya Alapítvány 40.000 Ft összegű, Csordás Csaba, az Ökokontroll Bt. üzletvezetője pedig 30.000 Ft összegű támogatást ajánlott a Stöszi’s-Teamnek.

A felajánlott 70.000 Ft-ból az óvodás- és az iskolás tánccsoport számára jó minőségű pólókat, szoknyákat és egyéb kiegészítőket fogok vásárolni, így az egységes megjelenés és a korszerű kiegészítők színvonalasabbá, látványosabbá fogják tenni fellépéseinket.

Köszönet azért, hogy fontosnak és támogatandónak ítélték tevékenységünket és anyagi áldozatukkal örömet szereztek 30 gyermeknek!


Zsira, 2011. április 6.


Szalayné Stőszer Helga

1 megjegyzés:

  1. Az én lányomnak,amikor mondtam,hogy az új házunkban sparhelt lesz és az ebélő résznél búbos kemence,kinevetett,hogy ez milyen ósdi.Köszönöm,hogy betekintést engedtetek az életetek egy részébe és meg tudtátok vele értetni,hogy ez nem csak "parasztos",hanem fontos dolog is!Úgy jött Tőletek haza,hogy Anya ügye nem gondoltad meg magad és igazi parasztkonyhánk lesz?!Most már biztos,hogy igen és ezt nektek is köszönhetem!
    a többi jó ötletről nem is beszélve!:-)
    Egy Anyuka

    VálaszTörlés