2013. január 2., szerda

Meghívó


Tisztelt Mindenki!

Kötetlen beszélgetésre hívunk mindenkit, akit érdekel az önellátás, a biogazdálkodás, a környezettudatos egyéni élet.  Akiket érdekel a téma azokat szívesen látjuk 2013. első szombatján, január 5-én 17 órakor Zsirán a kultúrház hátsó helyiségében, ahol az aikido edzések zajlanak. 
A beszélgetés célja, hogy beszélgessünk, hogy kiderüljön, hogy néhányunkon kívül vannak-e a környéken olyan emberek akiknek hasonlóan fontos szerepet töltenek be az életükben, a gondolataikban ezek a témák. Nem akarunk semmit szervezni, pályázni, stb. "Csak" beszélgetni, közösen gondolkodni, ismerkedni. Nem hívunk "címkés" embereket, mindenki csak magánemberként kerül meghívásra, esetleges pozíciótokat tehát kérjük hagyjátok otthon. Szívesen látunk bárkit, időseket, fiatalokat egyaránt, ezért segítségeteket is kérjük!
Ha érdekel benneteket a téma, vagy tudjátok, hogy mást érdekel kérünk terjesszétek környékbeli ismerőseitek körében a lehetőséget. Személyesen, facebookon, plakáton mindegy. 
Egyetlen szabályt szeretnénk betartatni a beszélgetés során: politikáról nem szeretnénk ha szó esne! Mindenkinek megvannak a saját gondolatai, és ezt tiszteletben tartjuk, de nem szeretnénk ha ezek a dolgok megosztanák az érdeklődőket. Ez a téma messze felette áll a bármilyen színű politikának!
A hír terjesztését előre is köszönjük, talán az ünnepek előtt, alatt, után lesz rá egy kis energiátok nektek is!

Üdvözlettel: Korom Zita, Horváth Csaba

1 megjegyzés:

  1. Számomra nagyon hasznos volt a beszélgetés. Nagyon örülök, hogy van a környezetemben több olyan ember, aki hasonlóan gondolkodik, mint én. Jó lenne, ha nagyobb körben is elterjedne a hír és többen jönnének, több tapasztalatot osztanánk meg egymással.
    Azért ha jól belegondolunk a jövőnkről és a gyermekeink jövőjéről van szó...
    Többen mondták, hogy nem hallottak a kezdeményezésről, hát akkor hahóóóóóóóóóó! A legközelebbi összejövetelről lehet itt is tájékozódni!
    Rita

    VálaszTörlés