2013. március 7., csütörtök

Itt a vége, fuss el véle...

   Volt egyszer egy Védő néni, aki ellátogatott az akkor frissen a településükre költözött 2 gyerekes anyukához. Beszélgettek sok mindenről és szóba került, hogy az anyuka óvónőként és némi tapasztalattal e téren, szívesen dalolna, mondókázna és nem utolsó sorban ismerkedne az itteni anyukákkal, babákkal. A tapasztalt Védő néni pedig nagyon sok hasznosabbnál hasznosabb információt szeretett volna megosztani a szülőkkel, résztvevőkkel és ehhez előadókat is tudott hívni.

   No hiszen, fel is kerekedtek és megbeszélték első összejövetelüket, melyre nagy igyekezettel készültek. Aztán teltek a hónapok, az évek és több, mint 4 évig sikeres baba – mama találkozókat tudtak maguk mögött.

   A Védő néni a meghívott vendéget és a mamákat- babákat köszöntötte, aztán meghallgatták az előadót, kérdeztek és kérdeztek, beszélgettek, nevetgéltek és a „komoly” résszel mikor végeztek daloltak, mondókáztak, lovagoltattak, ringattak, kiki a maga és a másik csemetéjét.

  Megkóstolhatták Védő néni illatos süteményeit, a szőnyegen ülve ismerkedhettek, játszhattak a gyerekekkel.


Aztán! Egyszer csak! Épült egy épület.

Nevét kimondani sem lehet.

Program kellett bele, hát itt volt izibe!

Nem kellett soká gondolkodni, el kellett a készet lopni.

Nem gondoltak bele abba, hogy talán a két gazda nehéz szívvel hagyná ezt abba. Másokat kértek tehát meg, ezzel ennek a baba-mama klubnak vége lett.


Azért Ők ketten őrzik szívükben a szép emlékeket!

Galambos Rita



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése