2012. december 1., szombat

Műsor előtt

Készülünk az adventi vásár műsorára. Nem voltunk sokan, de három óra alatt azért végeztünk. A papírdíszeket az ovisok és a szülők varrták ki, köszönjük!



3 megjegyzés:

  1. a lámpák is meg lettek szerelve? de jó legalább lehet kamerázni

    VálaszTörlés
  2. Jó sok tanulsága volt ennek a műsornak! Jó sok dolog kiderült, hogy működnek(?) itt a dolgok. Azért volt ez jó, mert most már nem csak mi mondjuk, hanem nagyon sok ember a saját szemével láthatta és saját bőrén tapasztalhatta. Nem baj! Mi összetartottunk, megbeszéltünk, megoldottunk, megszereltünk, vigasztaltunk és a végén élveztük! Én köszönöm minden részt vevőknek - táncosnak és énekkarosnak,versmondóknak, zenészeknek és szervezőknek -hogy ilyen élményekkel értem haza!
    KÖSZÖNÖM!
    Rita

    VálaszTörlés
  3. Én pedig a gyerekeimnek köszönöm mind a 20-nak akik gyönyörűen végig csinálták azt amit hosszú próbák alatt gyakoroltunk és amit szerettem volna látni!Büszke vagyok mind a 20 gyerköcre!!Az Énekkarnak és Orbán Györgynek köszönjük a közreműködést és a gyönyörű műsort!A szülőknek és a gyerekeknek köszönöm a gyönyörű ajándékot amire úgy gondolom nagyon nagy szükségünk volt. Sokan kíváncsiak voltak mit rejt a hatalmas doboz.Egy szuper minden tudó magnót kaptam USB kompatibilis.programozható és még távirányító is van hozzá.szóval egy szóval szuper!KÖSZÖNÖM!!

    Helga

    VálaszTörlés