2011. december 27., kedd

Köszönjük!

Bár műsorai évek óta elmaradhatatlan részei a szervezett közösségi eseményeknek, mégis kevés köszönettel szokták illetni a táncszereplések oktatóját, résztvevőjét Szalayné Helgát. Fogadd el hát tőlünk, köszönjük!

7 megjegyzés:

  1. Csatlakozom az előttem szólóhoz. Sajnos még a szülők se minden esetben látják, hogy milyen munka ennyi gyerekkel foglalkozni és hogy ezt Helga ingyen és nagy lelkesedéssel, odaadással és ilyen kitartóan csinálja. Köszönjük!
    Rita, Zsófi, Lilla

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépen köszönöm!Szalayné Stőszer Helga

    VálaszTörlés
  3. Orvos, asszisztens és védőnő is dolgozik a faluban....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Névtelen!

      Biztos jó névtelenül írogatni (én még nem próbáltam - jobb a tiszta beszéd) és keserű szájízű megjegyzéseket tenni, de én inkább azt javaslom, hogy vállald a véleményed, melyhez a neved is csatolod.

      Igen, valóban van orvos, asszisztens és védőnő is a faluban, akik kapnak fizetést (még ha nem is sokat). Személyes kapcsolatban csak Lívivel, a védőnővel vagyok. Azt gondolom, hogy maximálisan mindent megtesz a gyermekekért, anyukákért. Bármivel, bármikor lehet hozzá fordulni és mindig a legjobb tudása szerint segít. Biztosan a másik két közösségben dolgozó is ugyanígy tesz.

      Olyan ember azonban viszlag kevés van, aki ingyen és lelkesen foglalkozna az ovisokkal, az iskolásokkal.

      Kedves Névtelen! Te mit teszel ingyen? Írd le, és nyilván neked is köszönetet fog mondani a közösség.

      Sajnáloatos módon azonban Helgának még sokszor ez sem jár.

      Valószínű elképzelésed sincs arról, hogy mennyi munka van egy-egy előadás mögött. A heti órák a gyerekekkel és az iskolásokkal nem csak azt az egy-egy órát jelentik, hanem amögött otthoni munka is van. A ruhákról, kiegészítőkről meg már ne is beszéljünk.

      Kislányom mozgása rengeteget fejlődött, mióta Helgához jár. Megszűnt a befele tartott láb problémája is. Azt gonolom ez azért is van, mert Helga rendkívül nagy türelemmel sokat foglalkozott vele.

      Helga tart(ANA) INGYEN felnőtteknek is pilatest, de többnyire csak ketten vagyunk, és így elmarad!!!

      Az unokatestvéremék Győrben teljesen el voltak képedve, hogy ez minden térítés nélkül elérhető nekünk. Igaz, sajnos ingyen sem kell! :-(

      Pedig milyen jó egy kicsit kikapcsolni, beszélgetni és jó hangulatban mozogni egy órát.

      Száz szónak is egy a vége! Helga! KÖSZÖNJÜK!

      Melinda

      Törlés
  4. Kedves Névtelen!
    12 éve csinálom a táncot ingyen és bérmentve csak azért hogy a gyerekek mozogjanak és tanuljanak egy kis mozgás koordinációt.
    Úgy tudom az orvos az asszisztens és a védőnő is fizetés ellenében lát el.
    Szalayné Helga

    VálaszTörlés
  5. Sajnálatos fogalmazási félreértést látok nálatok: "névtelen" folytatta a sort, hogy kit illetne még közösség előtti köszönet!Tehát pontosan az volt a szándéka, amit Melinda csodaszépen megfogalmazott: Líviék is minden tőlük telhetőt megtesznek, sőt Lívi valóban ennél jóval többet is, gondoljatok csak arra, hányszor gyűjt és ad tovább használt babaholmit pl. ünnepek előtt vagy érdeklődik utána minket érintő kérdéseknek.Köszönet illeti az ő munkájukat is!

    Egyébként pedig egy technikai javaslat: a profil kijelölésekor ha nevet adtok magatoknak, elkerülhető a "Névtelenek" ostorozása és hasonló félreértések. :)

    VálaszTörlés
  6. Nos, én nem vagyok meggyőződve arról, hogy a szóban forgó megjegyzés a köszönet folytatására vonatkozott. De legyen neked igazad!

    Én az egyenes beszéd híve vagyok és azt gondolom, hogy a véleményünket vállalnunk kell. A köszönetet meg ne sajnáljuk senkitől!

    VálaszTörlés